- Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanPortugueseSpanishSwedish

Om oss

Kvalité och innovation från Sverige

Gedigen historia

I över 50 år har vi förenklat och förbättrat – skapat och utvecklat. Vi är stolta över de lösningar vi åstadkommit, vi drivs av framtida möjligheter.

Svensk Innovation

Vi är mån om att hålla yttersta världskvalité. Våra kuddar utvecklas och tillverkas i Sverige. Vår personal har många års erfarenhet av tillverkning och noggrannhet är vårt ledord.

Problemlösare

Vi älskar utmaningar. Vi drivs av att skapa nya produkter som ständigt utvecklas för att nå perfektion.
N

Kundanpassningar

Vi anpassa lösningar utefter ert specifika behov. Utefter vad ni vill lyfta kan vi specialtillvera luftkuddarna. Kontakta oss för ett lösningsförslag!

Vår historia

I över 50 år har vi arbetat med tekniska lösningar. Vår utvecklingsprocess är drivs av kunders önskemål. Genom åren har vi utvecklat allt från ekologiska avloppslösningar, rullstolsdetaljer till luftkuddar. Bolaget drivs av Karl-Olof Niklasson som är mannen bakom de flesta uppfinningar Lysekilen producerat.

Karl-Olof Niklasson

Karl-Olof Niklasson

Verkställande Direktör

Karl-Olof är grundare av Lysekilen och uppfinnare. Med en nyfikenhet och känsla för utveckling producerar Karl-Olof flera nya prototyper i veckan. Lysekilen’s luftkuddar är en av de mest framstående uppfinningarna, hittills.

Telefon: +46-(0)70 25 41 528
E-post: lysekilen@lysekilen.se